dinsdag 2 september 2014

Bora bora marina Maikai dag 506

Gisteren avond hebben we centjes geteld, niet om te zien wat ons budget nog is, nee nee om genoeg klein geld te hebben voor 8 stokbroden en een Happy hour. Vergeten helemaal dat we cash voor het water moeten betalen ( 200liter hebben we nodig). Hans staat aan de balie van de marina en laat al het geld zien dat we nog hebben met het zinnetje " hoeveel water kan ik hiervoor krijgen?". "och" zegt de vrouw pak maar wat je nodig hebt".
Wassen, uitklaren, winkelen, diesel tanken, bananen plukken en doosje vitaminen kopen voor de kindjes. Ons eerste doosje ooit, ik ben er niet meer gerust in dat ons bengels genoeg vitaminen binnen krijgen. Ga ik in de apotheek vragen naar vitaminen die heel lekker smaken. " oh mama, je hebt van die snoepjes gekocht!" gilt de jongste als hij het doosje ziet...moet even slikken maar vind de knop en zeg " ja zenne helemaal alleen voor jou en Fien" ( zou ze liever een bom verse vitaminen geven maar soms moet je roeien met de riemen die je hebt).
4 moorings komen er morgen vrij, 4 boten vertrekken, allemaal naar Suwarow ( Noord Cooks) . Als het weer blijft zoals het nu voorspeld is dan liggen we zondag met zijn 4 en voor anker in het volgende stukje paradijs.